Üdvözlünk Honlapunkon!

  1. Első lépésként be kell regisztrálni a honlapra, hogy használni tudd a megfelelő, és szükséges funkciókat. Fontos, hogy a megadott névben szerepeljen legalább az egyesület rövidített neve is. Ha ez megvan, jöhet a következő lépés. 🙂
  2. A “menüsor” értelemszerű használata: A nagyobb kvalitású, MJSZ által rendezett tornákon kívül minden az “U8” és “U10” menüpont alatt található meg, mint például a versenynaptár, menetrend, torna jelentkezés, és a kötelezően kiírt tornák.
  3. Amennyiben a saját rendezésű tornának időpontját szeretnéd leadni, úgy a “Torna Rendezés” menüpont alatt az adott kategóriát (korosztályt) kiválasztod, és az űrlap kitöltése után a “küldés” gombra kattintva az automatikusan nálunk landol.
  4. A “Nevezések 2016/17” menüpont alatt találjátok meg az adott versenyévadban leadott nevezéseket csapatokra, korosztályokra, és csoportokra bontva.
  5. A “Letöltések” menüpont alatt a szükséges dokumentumokat találjátok, mint például rajtlista, nevezés, stb… Ezek mindig frissek, aktuálisak.
  6. Az “Archívum” menüpont alatt a “már megtörtént” eseményeket vissza tudjátok követni.

 

Jelentkezés tornára

Versenynaptár

Az adott korosztályokban megtalálható versenynaptárakat szezon elején, az általatok beküldött torna rendezési szándékok, valamint az általunk kiírt tornák alapján készítjük el. Természetesen mindig lehet valami kis változás, de tájékozódási alapnak nem rossz 🙂

Tornák kiírása

Minden esetben két hetes periódussal dolgozunk, ami azt jelenti, hogy a torna előtt két héttel hétfőn, reggel 08:00-kor kerülnek ki a két hét múlva megrendezendő tornák. Előbb semmilyen esetben sem, kivételek ez alól az MJSZ által szervezett egyedi események, mint például a Decathlon Őszi Gyermek Jégkorong Fesztivál, illetve a Karácsonyi Hoki Buli – Winter Classic.

Jelentkezés tornára

Amint kikerültek hétfő reggel 08:00-kor a tornák, onnantól kezdve lehetőség nyílik hozzászólás jelleggel a tornákon való részvételi szándék kinyilvánítására. Lehetőség szerint figyelni kell, hogy mennyien jelentkeztek már, hány csapatos lesz a torna, érdemes-e még egyáltalán jelentkezni, vagy inkább keressünk egy másik tornát, ahol “biztos a helyünk”!?

Jelentkezés lezárása, sorsolás

Egy héttel a torna megrendezése előtt, hétfő délelőtt a torna jelentkezést lezárjuk. A beérkezett jelentkezésekből csinálunk egy összesítést, majd délutánra elkészül a sorsolás (ki, melyik csapattal, mikor játszik). Ez az a pont, ahonnan a tornán való részvétel nem lehetőség, hanem kötelezettség.

Tornán való részvétel lemondása

A tornán való részvétel lemondását az adott korosztály versenykiírása részletesen tartalmazza: U8 Versenykiírás  –  U10 Versenykiírás

A versenykiírástól való – a Szakmai Bizottság engedélye nélküli – eltérés esetén (Pl.: nincs meg a minimális létszám, játékos Versenykiírástól eltérő szereplése) a vétkes egyesület eljárási díj megfizetésére kötelezett, melyet minden olyan esemény után be kell fizetni, amelyen a Versenykiírásban rögzített szabálytalanság megtörtént.

Bármilyen felmerülő kérdés esetén bátran keressetek minket, akár hétvégét is, nem fogunk megharagudni 🙂